Distributieriem vervangen in Winschoten

 

Home > Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen in Winschoten

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om uw distributieriem te laten vervangen. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van uw auto. Bij Auto Jansingh kunt u de distributieriem in Winschoten vakkundig laten vervangen. We werken met specialistische monteurs en zijn een BOVAG aangesloten garage.

Waarom moet een distributieriem vervangen worden?

Hoewel het laten vervangen van een distributieriem een van de duurste auto services is, is het heel belangrijk voor uw auto. Wanneer de distributieriem breekt, gaat de motor stoppen met draaien. Hierdoor zal uw auto waarschijnlijk motorschade oplopen. De kosten die daarbij komen kijken, zijn stukken hoger dan het laten vervangen van uw distributieriem. Voor uw eigen veiligheid én portemonnee is het beter om de distributieriem te laten vervangen.

Hoe vaak moet een distributieriem vervangen worden?

Vaak wordt aangehouden dat om de 100.000 km de distributieriem van uw auto moet worden vervangen. Toch is dit niet altijd het geval. Als u wilt weten na hoeveel kilometer en jaren de riem moet worden vervangen, kunt u het beste kijken in het instructieboekje van uw auto.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij verlenen nog veel meer diensten binnen auto-onderhoud. Denk aan APK-keuringen, bandenwissel, aircoservice en meer!

Onze hulp nodig?

Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak!