Uitlezen storingen/ storingsdiagnose 

 

Home > Uitlezen storingen/ storingsdiagnose

Uitlezen storingen/ storingsdiagnose

Wanneer er oranje of rode controlelampjes in uw auto branden, is het tijd om langs onze garage te gaan. Een oranje controlelampje geeft aan dat u uw auto zo snel mogelijk moet laten controleren. Wanneer er een rood controlelampje gaat branden, moet u zo snel mogelijk stoppen met rijden. Bel ons dan op voor een passende oplossing. We gaan uw auto uitlezen, waarbij we kijken wat er met uw auto aan de hand is. Vervolgens lossen we het probleem snel en efficiënt op.

Waarom branden de controlelampjes?

De elektronica van een auto is met elkaar verbonden door de ECU, een boordcomputer. De ECU stuurt de elektronica van de auto aan en controleert of alles goed gaat. Wanneer er in de auto iets mis is, geeft de ECU een foutcode aan. Deze foutcode zorgt er ook voor dat de controlelampjes in uw auto gaan branden.

Hoe werkt een storingsdiagnose?

Wanneer we een auto uitlezen, achterhalen we de foutcode. Het is niet altijd duidelijk waar de storing precies aan ligt. Het kan namelijk voorkomen dat de ene storing de oorzaak is van de ander. Auto Jansingh heeft de juiste kennis en ervaring om de storingen zo snel mogelijk te achterhalen en op te lossen. Op deze manier kunt u weer veilig en comfortabel rijden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Uitlezen storingen/ storingsdiagnose

Onze hulp nodig?

Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak!